Υλικα:
- 2 μεγάλες πατάτες ανά μερίδα
- 200 γραμμ. Μπέικον
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα τους.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά μας.
- Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε αφήνουμε να πάρουν λίγο χρωμα για αλλα 5 λεπτά.
- Αλατο-πιπερώνουμε.
Ευχαριστώ πολύ την Έλενα Αλεξανδρή για αυτή τη συνταγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου