Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι σε κύβους
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1-2 φύλλα δάφνης
- Αλάτι (Αν έχετε μείγμα τύπου Vegeta είναι καλύτερο)
- 1-2 κ.σ αλεύρι
- Καυτερό πιπέρι (προαιρετικά)
- Λάδι
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα θερμαίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε πολύ καλά το κρεμμύδι και στην συνέχεια προσθέτουμε το κρέας μας και τσιγαρίζουμε για ακόμα 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε νερό τόσο όσο να σκεπάσει το κρέας μας βάζουμε τα μπαχαρικά μας και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου το κρέας μας να είναι τόσο μαλακό όσο επιθυμούμε.
- Στο τέλος σε ένα ποτήρι με νερό διαλύουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε στο κρέας μας και συνεχίζουμε να βράζουμε ώσπου να πήξει η σάλτσα μας περίπου 10 λεπτά.
Εγώ το συνοδεύω με πατατοκεφτέδες η βραστές πατάτες.
Να μην λείπει από το πιάτο σας και το αγγουράκι τουρσί ;)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου