Υλικά:
- 200 γραμμ. Φέτα τρίμμα
- 200 ρεγκατο η κασέρι τριμμένο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 200 μ σπορέλαιο
- 4 αυγά
- Περίπου 250 γραμμ. φαριναπ
- Πιπέρι
Εκτελεση:
- Όλα τα υλικά τα ανακατεύουμε μαζί σε ένα πυρέξ.
- Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει (περίπου 20 λεπτά)
Ευχαριστώ πολύ την Έλενα Αλεξανδρή για αυτή τη συνταγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου