Υλικά:
- Ένα κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι (200 γραμμ.)
- Ένα πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- Τέσσερα φακελάκια ζελέ φρούτων (ότι γεύση θέλουμε, εγω παίρνω δυο διαφορετικές)
- Ζεστό και κρύο νερό
Εκτέλεση:
- Σε ένα πυρέξ η ταψάκι η όπου σας βολεύει-χοντρό σπάμε τα μπισκότα
- Ετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευάσεις τον ζελέ σε όσα έχω δει πάει 250 ml ζεστό νερό και 250 ml κρύο για ένα φακελάκι εδώ χρειαζόμαστε 2 φακελάκια από την ιδία γεύση
- Μόλις είναι έτοιμο περιχύνουμε τα μπισκότα μας και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει καλά
- Στην συνεχεία ετοιμάζουμε ένα φακελάκι ζελέ (250 ml ζεστό νερό και 250 ml κρύο νερό ) και περιχύνουμε από πάνω από την πρώτη στρώση και περιμένουμε πάλι να πήξει
- Το τελευταίο στάδιο κάνουμε ακριβώς ότι στην 2 βάση απλά αντί για το κρύο νερό βάζουμε το γιαούρτι και χτυπάμε καλά με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει
- Και το βάζουμε στην κατάψυξη να πήξει και είναι έτοιμο για κατανάλωση
Το αγαπημένο μου γλυκό επειδή είναι και δροσερό αλλα και πιο υγιεινό από τις σοκολατίνες και πολύ εύκολα μπορεί να γίνει και light
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου