Υλικά:
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 4 βανίλιες
- 1 κουτί κρέμα morfat (μεταλλικό κουτάκι)
- 2 κρέμες στιγμής ίδιες γεύσεις
- Γάλα για τις κρέμες περίπου 3 φιλ. τσαγιού
- 2 πακέτα πτί μπερ
Εκτέλεση:
- Στο μίξερ χτυπάμε μέχρι να αφρατεψουν όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα.
- Σε ένα ταψί , πυρέξ , ταπερ διαστάσεων 33x22 στρώνουμε τα μπισκότα μας και ρίχνουμε την κρεμά μας.
- Από πάνω ξανά στρώνουμε τα υπόλοιπα μπισκότα με την ιδία διάταξη με τα κάτω για να μπορούν κοπούν ομοιόμορφα.
- Τα βάζουμε στην κατάψυξη ώσπου να παγώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου