Υλικά:
- ¾ χοιρινό κιμά
- 1 κρεμμύδι μεγάλο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γ. ούζο
- Φρυγανιά τριμμένη (Και για μέσα στα μπιφτέκια και για παναρισμα)
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 αυγό
Εκτέλεση:
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε το κιμά μας στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
- Πλάθουμε τα μπιφτεκάκια περίπου στο μέγεθος τις παλάμης μας και τα περνάμε από την φρυγανιά.
- Στην συνεχεία τα τηγανίζουμε σε καυτό λαδί μέχρι να πάρουν ένα σκούρο καφέ χρώμα (μην το φοβηθείτε άμα μαυρίσουν λιγάκι δεν θα έχουν καεί )
Εγώ τα σερβίρω με βραστή πατάτα και τριμμένο πατζαρι με ξύδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου