Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Πατάτες της Έλενας

Υλικα:
  • 2 μεγάλες πατάτες ανά μερίδα
  • 200 γραμμ. Μπέικον
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • Αλάτι                                                                                                                                             
  • Πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Καθαρίζουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα τους.
  • Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά μας.
  • Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά.
  •  Ανακατεύουμε αφήνουμε να πάρουν λίγο χρωμα  για αλλα 5 λεπτά.
  • Αλατο-πιπερώνουμε.




Ευχαριστώ πολύ την Έλενα Αλεξανδρή για αυτή τη συνταγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: