Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ομελέτα με μανιτάρια και γαλόπουλα


Υλικά:
  • 4 αβγά
  • 5 γραμμ. Βούτυρο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 20 γραμμ. Μανιτάρια
  • 20 γραμμ. Κεφαλογραβιέρα
  • 4 φέτες γαλόπουλα

Εκτέλεση:
  • Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε.
  • Αλατοπιπερωνουμε.
  • Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε σε ένα αντικολλητικο τηγάνι με το βούτυρο.
  • Κόβουμε σε λεπτές φέτες την γαλόπουλα και τις ρίχνουμε στα μανιτάρια.
  • Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σε ένα λεπτό ρίχνουμε τα αβγά.
  • Ανακατεύουμε ελαφρά και το αφήνουμε τα ψηθεί σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά.
  • Γυρίζουμε την ομελέτα και χαμηλώνουμε την φωτιά.
  • Πασπαλίζουμε με την κεφαλογραβιέρα και αφήνουμε να ψηθεί για αλλα 3 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: