Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Τυροκαυτερη

Υλικα:

  • 250 γραμμ. Τυρί φέτα
  • Καυτερές πιπεριές η φρέσκιες η αποξηραμένες (η ποσότητα εξαρτάται από το ποσό καυτερή θέλετε την σαλάτα σας)
  • Μίση πράσινη πιπέρια
  • Μισό μικρό ξερό κρεμμύδι
  • Λαδί
  • Ξύδι
Εκτελεση:
  • Σε ένα τηγάνι μαλακώνουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι που έχουμε κόψει, όταν μαλακώσουν τα βάζουμε στο μουλτι μαζί με την φέτα και το ξύδι και τα αλείφουμε μέχρι να γίνει κρεμά .
  • Αν η σαλάτα μας έχει γίνει πιο πικάντικη από όσο θα θέλαμε βάζουμε και άλλο τυρί και λαδί ωμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: