Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Αφράτα μπιφτεκάκια στο τηγάνι

Υλικά:
  • ¾  χοιρινό κιμά 
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο 
  • 1 σκελίδα σκόρδο 
  • 1 κ.γ. ούζο 
  • Φρυγανιά τριμμένη  (Και για μέσα στα μπιφτέκια και για παναρισμα) 
  • Αλάτι και πιπέρι 
  • 1 αυγό 
Εκτέλεση:
  • Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
  • Βάζουμε το κιμά μας στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
  • Πλάθουμε τα μπιφτεκάκια περίπου στο μέγεθος τις παλάμης μας και τα περνάμε από την φρυγανιά.
  • Στην συνεχεία τα τηγανίζουμε σε καυτό λαδί  μέχρι να πάρουν ένα σκούρο καφέ χρώμα (μην το φοβηθείτε άμα μαυρίσουν λιγάκι δεν θα έχουν καεί )  


Εγώ  τα σερβίρω με βραστή πατάτα και τριμμένο πατζαρι με ξύδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: